Százforintos krémje
8 fő részére
Nehézség:
közepes
Kapcsolódó gyűjtemények
krém
- 1 csomag puncspuding
- 3 dl tej
- 10 dkg vaj
- 15 dkg porcukor
- 0.5 dl rum
a barna rudacskához
- 15 dkg keksz
- 10 dkg dió
- 10 dkg porcukor
- 10 dkg vaj
- 1 evőkanál kakaó
- egy kis rum
az egyik sor
- babapiskóta
tészta
- 30 dkg liszt, 1 kávéskanál szalalkáli
- 2 evőkanál kakaó
- 1 tojás
- 10 dkg vaj
- 10 dkg cukor
- langyos tej
Elkészítés
A tészta hozzávalóit összekeverjük, 2 lapban sütjük. Krém: a pudingot a tejjel sűrűre főzzük. Mikor kihűlt a porcukorral elkevert vajat, meg a rumot is hozzáadjuk. Barna rudacska: A hozzávalókat összekeverjük, hosszú rudacskákat formálunk. Az egyik megsütött lapot tesszük legalulra, majd a krémet rákenjük. A babapiskótát, majd a barna rudacskákat rárakjuk. Legvégül a másik megsütött tésztát ráfektetjük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.